|
Кількість
|
Вартість
|
||
|
|
|||
|
|
|||
Сандал — благородне, рідкісне дерево, яке росте на Цейлоні та тропічних регіонах Індії. Колись мудреці стародавнього світу відкрили для себе унікальні властивості його деревини, які сьогодні широко використовують у багатьох сферах. Ефірна олія сандала українського бренду Mayur увібрала в себе дорогоцінні природні багатства для ритуалів ароматерапії та догляду за шкірою.
Особливості:
- сандалова олія сприяє міцному сну, її аромат заспокоює і розслабляє, надихає на нові ідеї в творчості, заряджає позитивною енергією, усуває дратівливість і нервозність;
- можна використовувати як добавку до масок і кремів;
- чудово підходить для догляду за чутливою шкірою;
- усуває подразнення і пригнічує запальні процеси;
- розгладжує дрібні мімічні зморшки, тонізує, бореться з в’ялістю епідермісу, омолоджує його і зміцнює;
- виводить токсини, зміцнює стінки капілярів, усуває висипання і делікатно відбілює пігментовані ділянки.
Склад:
Sandalwood oil (Amyris oil).
Спосіб використання:
Аромотерапія – 5-6 крапель змішати з 20 мл води, застосовувати в аромалампі. Аромаванни – 8-10 крапель на ванну, влити у воду. Косметологія – 1 крапля на 5 грамів косметичного крему або базової жирної олії.